Kontakta Bluff.se

01.03.2021
0

Bluff.se har vi specialiserat oss på att samla och publicera information om bland annat långivare, men tanken är att vår webbplats i slutänden ska ta upp företag inom en mängs olika branscher. Webbplatsen är till för dig som privatperson som funderar på att anlita ett företag och vill få mer information om företag i sig. Hos oss sida listar vi ett noggrant urval av företag, däribland långivare och kreditgivare som är verksamma i Sverige. Oavsett bakgrunden till er besök av vår webbplats så vill vi tillhandahålla information som bidrar till att du som besökare får möjligheten att göra ett mer medvetna val av företag.

Vi på redaktionen för Bluff.se uppskattar våra besökares åsikter. Hör gärna av dig med frågor, funderingar och förslag på hur vi kan förbättra bluff.se. Vill ert företag bli granskade av oss, hör av er så återkommer vi inom kort. Vi svarar på inkommande mail så fort vi kan och oftast inom 24 timmar under helgfria vardagar.

Bolagsnamn Agent Introvert AB
Org.nr 559096-8607
VAT SE559096860701
Gata Erik Dahlbergstrappan 4
Postort 411 31 Göteborg
Tel 070-743 39 32
Redaktionen hej@bluff.se
Annonsering annonsering@bluff.se

Tillsyn av Finansinspektionen

Alla kreditgivare som det skrivs om på Bluff.se står under tillsyn av Finansinspektionen, (FI), som har som primära uppgift att bedriva tillsyn över de långivare, kreditgivare, banker osv. som innehar ett tillstånd från FI. Detta tillstånd innebär att de har rätt att arbeta på den Svenska finansiella marknaden. Klicka här för att läsa mer om Finansinspektionen och deras arbete.

 

Högkostnadskrediter på Bluff.se

Bland de lån och krediter vi skriver om på Bluff.se så förekommer så kallade högkostnadskrediter. Det innebär i sin tur att lånen och krediterna som vi tar upp eller recenserar, kan för dig som konsument, i vissa situationer under visa förutsättningar komma att bli väldigt kostsamma. Därför måste du som konsument vara medveten om att om man inte kan betala ett lån så kan du komma att få svåra ekonomiska problem. Du som lån-/kredittagare måste veta med dig att du klarar av att betala tillbaka det lån/den kredit du tar. Skulle du inte klara av att betala tillbaka hela skulden riskerar du att lånet blir väldigt dyrt, väldigt snabbt och att det resulterar i en betalningsanmärkning samt att ärendet kan gå vidare till inkasso och Kronofogdemyndigheten.

 

Det finns stöd att få

För dig som konsument så finns det stöd att få ifall de ekonomiska problemen blir för stora. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivningen som finns i din kommun, för att hitta kontaktuppgifter kan du besöka hallåkonsument.se

 

Ta kontroll över din privatekonomi

Om du är i behov av hjälp med att få koll på privatekonomin så finns det tillgängliga verktyg online som du kan testa. Vi rekommenderar varmt att man testar Konsumentverkets budgetkalkyl. Konsumentverkets budgetkalkyl är enkelt att använda och man får snabbt en bra överblick över sin ekonomiska situation. Det ger även en möjlighet att se hur ens privatekonomi påverkas av andra ytter förändringar så som inkomstbortfall eller ny bostad.  Konsumentverkets budgetkalkyl är helt enkelt ett riktigt bra verktyg för alla individer som på ett enkelt, smidigt och snabbt sätt vill få ett bättre helhetsgrepp om sin privatekonomi.

 

Konsumenternas Lånekalkyl

Konsumenternas.se erbjuder en lånekalkyl som gör det möjligt för konsumenter att se vad olika lån i slutänden kommer kosta. Kalkylatorn ger användaren en bra överblick över vad den effektiva räntan i slutänden kommer landa på. Detta är ett verktyg som vi på Bluff.se ibland använder för att kontrollera de uppgifter som vi får in från olika lån- & kreditgivare. Vi på Bluff.se värdesätter Konsumenternas objektivitet och kontinuerliga arbete med att öka allmänhetens medvetande kring privatekonomi. Detta samtidigt som de arbetar för att stärka de rättigheter konsumenter faktiskt har. Testa gärna Konsumenternas Lånekalkyl här.

 

Ibland skriver vi fel

På Bluff.se strävar vi efter att säkerställa så att all information vi tillhandahåller till våra besökare är korrekt. Men tyvärr så kan det ibland bli fel. Ibland är tryckfelsnisse framme, ibland läser en skribent fel eller skriver fel och ibland företagen vi skriver om förändringar som vi inte blir informerade om.

Därför är det oerhört viktigt att du som konsument observerar de villkor som anges på företagets webbplats vid det tillfället då du ska köpa något eller ingå ett avtal med det respektive företaget.

För de långivare, kreditgivare, kreditkort och banker vi skriver om så kan vi inte ta ansvar för eventuella skillnader mellan de på Bluff.se angivna räntesatserna och/eller villkoren och den erbjudna slutliga räntan och/eller de tillhörande villkor hos aktuell långivare/kreditgivare/bank.

Vi reserverar oss därför för eventuella felskrivningar, förändringar, justeringar samt eventuella avvikelser.

Om du som konsument ser något som är uppenbart fel så ber vi dig att kontakta oss så att vi kan korrigera detta omgående.